joi, 22 ianuarie 2009

Jmecherii

Şoferii ajunşi cu maşini ca lumea trăiesc cu iluzia că sunt jmecheri faţă de ceilalţi participanţi la trafic. Îşi etalează cu opulenţă greţoasă bijuteriile de maşini, încălcând cu tupeu orice regulă, fie ea legală ori de bun simţ. Îi vezi cum depăşesc coloana de la semafor, trec pe roşu, trec peste pietoni pe trecerea lor, parchează în mijlocul străzii, fac orice ca să fie observaţi şi să fie în centrul atenţiei.

Ceea ce le scapă lor, este că dacă fac toate nebuniile astea, nu o să aibe un "brand awareness" real. N-o să ştie nimeni că el e Gicuţă Interesantu' din Popeşti, care uite ce jmecher e băiatu', vezi, a trecut pe roşu. Ce tare e Gicuţă ăsta, ţi-am zis eu că e baiat bun, că-l cunosc.

Hai să fim serioşi: nene, nu te cunoaşte nimeni! Pentru ceilalţi, vei fi doar un "ia uite-l băi şi p-ăla", un "ăla" care doar scoate din nervi pe cei cu bun simţ care merg corect şi liniştit prin străzile României, un "ăla" zis în scârbă, dezaprobator, comunicat copiilor la "aşa nu". La "uite cum să omorâm din culpă pietonii nevinovaţi".

Deci terminaţi cu prostiile, că nu realizaţi nimic. Really.


Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele.
Digital Elf loves ya all

Related Posts :



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Exprimă-te cu încredere. S-ar putea oricum să nu citească nimeni :D