luni, 2 februarie 2009

Cinebank

Ce înseamnă lipsa acţiunilor de marketing.. înseamnă să nu ştie lumea de tine.

cinebank.ro.

De 2 ani există în România dispensere non-stop de filme pe DVD: cinebank.ro/locations.php, pentru numai 3 lei pe zi. Am văzut în Elveţia acum câţiva ani, speram să apară aşa grozăvie şi la noi. E, iote că de 2 ani există!

Adică te trezeşti noaptea, pe la 2, pe la 3, nu contează, că nu ai somn, aşa că faci o plimbare pe jos până la unul din cele 7 dispensere din Bucureşti, bagi cartela, scoţi filmul, mergi acasă şi te culci. Mâine când vii de la servici, te opreşti pe acolo, nu contează ora că e non-stop, şi bagi dvd-ul la loc şi-ţi ia banii.

Nu trebuie să te duci tu să-ţi faci abonamentul, ţi-l faci pe net, online, şi în 2 ore îţi vine omul acasă cu cardul. Sunt 3 carduri, cu 3 sume de abonament, îţi poţi pune 20 de lei, sau 50 de lei, sau 100 de lei pe card, care îţi ajung de 6, 16 sau 33 filme.

Cârcotaşii, "românii" de fel, zice că e naşpa, că trage filmele de pe internet "free", nu are nevoie să deie bani pe iele.

Dar acum, serios, că te controlează ăştia şi-n cur, şi-n mail, şi-n internet, şi-n semese, parcă e mai convenabil să dai 3 lei pe un film şi stai liniştit în casă să-ţi relaxezi organismul...

Eu unul, mă duc. Ăsta e avantajul, că e ca la bancomat, e afară, e non-stop, chiar dacă magazinul este închis.

Deci, ţine minte trei cuvinte: cinebank.ro.

Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele.
Digital Elf loves ya all

Related Posts :



2 comentarii:

  1. tanguero

    foarte tare. sa luam filme din perete nene.

  2. Essences

    Te rog, daca poti sa ma treci "inka" in blogroll. Mersi frumos!

Trimiteți un comentariu

Exprimă-te cu încredere. S-ar putea oricum să nu citească nimeni :D