vineri, 27 februarie 2009

Dureros

Alarma de incendiu a sunat la ora 4 PM în cadrul unui campus de birouri când aproape toţi angajaţii erau prezenţi la muncă (aprox 5.000 de oameni).

Aşa cum sunt cerinţele în vigoare, întreaga clădire a fost rapid evacuată, în 3 minute, şi toţi angajaţii s-au adunat afară în faţa complexului, în locurile special amenajate, aşteptând următoarele anunţuri.



Nu după mult timp, persoana responsabilă de exerciţiul de indendiu, a făcut următorul anunţ:

"Dragi colegi,

Cu sincere regrete, am fost rugat să vă anunţ că pentru mulţi dinte voi acesta va fi ultimul exerciţiu de indendiu alături de fima noastră. Datorită crizei economice şi climatului de afaceri nefavorabil, firma concediază aproape 50% din personal. Aşadar, când acest anunţ se va termina, vă rog pe toţi să intraţi înapoi în clădire. Şi dacă cardul de acces nu funcţionează, atunci înseamnă că aţi fost concediat, caz în care accesul în interiorul clădirii vă este interzis şi toate bunurile personale vă vor fi trimise prin poştă.

Firma foloseşte această metodă nouă deoarece nu dorim să blocăm serverul de e-mail cu notificarile de concediere şi mesajele de adio în număr foarte mare (mii) şi de asemenea dorim să evităm certurile şi bătăile în interiorul clădirii şi în consecinţă probleme de securitate pentru toţi angajaţii.

Sperăm că aţi avut o carieră înfloritoare alături de noi. Iar acum păşiţi înăuntru... şi mult noroc!"


Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele.
Digital Elf loves ya all

Related Posts :



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Exprimă-te cu încredere. S-ar putea oricum să nu citească nimeni :D