marți, 22 septembrie 2009

Angajez secretară... dar nu oricum

..ci cu studii superioare, să aibe bune abilităţi de comunicare şi negociere, să fie ordonată, conştiincioasă, curată, să arate bine, să facă orice...

Ce mai, Wonder Woman. Şi să fie şi tânără şi să arate şi bine şi să trimită şi poză înainte. Şi pe 10 milioane.

Aşa sună anunţurile de angajări peste tot. Dar pe mă-ta n-o vrei? Ce-ţi trebuie secretara să aibe studii superioare ca să preia un telefon cu "un moment vă rog" şi să mute 3 hârtii? De ce-ţi trebuie abilităţi de negociere ca să îi spună musafirului "Doriţi ceva de băut?". Chiar trebuie să facă biata fată facultate pentru aşa ceva?

Şi curată ce înseamnă? Că o să facă curăţenie în birouri, nu? Conştiincioasă, adică să vină la program fix - să nu întârzie - şi să stea peste program fără să crâcnească.

Şi dacă se poate să vină şi în fustă scurtă ca să-ţi clăteşti ochii în fiecare zi, şi dacă ar permite legea s-o obligi şi la activităţi sexuale.

Adică vrei servitoare!

Băi POOLĂ, pentru servicii de lux vrei să dai doar 10 milioane pe lună?!

Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele.
Digital Elf loves ya all

Related Posts :



3 comentarii:

  1. Florin

    Desi in multe cazuri pare scos din filme mai trebuie sa stie sa "faca treaba" daca sefu` face avansuri.

  2. brightie

    :)))))))
    bestial!

  3. tanguero

    daca stai si te gandesti cum trec acum astia mici prin faculta.....nu e deloc deplasat sa ceara studii superioare. In acest caz studiile superioare ar ajuta-o sa articuleze corect si sa nu se cace in birou. Asa ca sunt de acord cu asta. Ca tre sa arate bine...iarasi nu vad de ce nu? Ca isi scapa clientii ochiu in decolteu si semneaza fara sa mai vada altceva decat butoanele alea de volum, basi si inalte. Deci si aici sunt de acord. Curata inseamna sa nu vina cu aceeasi fusta o saptamana. Crede-ma am vazut...Cat despre salariu....10 milioane e mai mutl decat indeajuns pentru ridicat de telefon si ingaimat "nuou hi iz nat in ofis nau" Acum pe bune...unde ati vazut voi secretara profi la noi? Care sa merite mai multi bani adica....

Trimiteți un comentariu

Exprimă-te cu încredere. S-ar putea oricum să nu citească nimeni :D