duminică, 23 octombrie 2011

Aseară, de apocalipsă

Nu ştiu ce domn, mare prevestitor de apocalipse, dar nu Nostradamus, prevestise ultima apocalipsă pentru aseară. A patra. Sau a treia. A patra, sau a treia, zic, o fi cu noroc.

Taman ce mă gândeam să scriu ultimele cuvinte înainte de apocalipsă să rămână pentru posteritate când...

... CLANC lumina. Televizor, calculator, lumini, tot. În tot blocul. Mai mult, în tot cartierul. Na belea. Că venii apocalipsa şi nu eram încălţat.

Mă uit pe geam, lumânări pe la ăia mai avuţi, licăreau pe pereţi la vecini. Unul scana cu o lanternă puternică strada în lung şi-n lat. Iaca cât-a lanterna am, parcă zicea.

Şi stăm. Fumăm o ţigare, aşteptăm să vedem unde ne-o duce soarta. Nu se zguduise nimic, nu urlase nici o sirenă anti-apocalipsă, nimic. Linişte, întuneric. Ne gândeam cum ar fi ca toate filmele apocaliptice să devină realitate toate odată. Haos, bătaie, furturi, junglă.

Mă sună un vecin. Ce faci vecine? Uite, zic, mă uit la televizor. El, contrariat: Cum, tu ai curent?! Nu, zic eu senin, mă uit cu lanterna.

Ne-am băgat în pat, am văzut noi in Titanic cum s-au culcat bătrânii ăia doi în pat când se scufunda vaporul. 'Ţi-aduci aminte, nevastă? Ce film frumos...

În jumătate de oră trecu şi apocalipsa. CLANC lumina, a pornit şi frigiderul, gata. Am scăpat şi de data asta.

Cică cu o seară înainte a trecut apocalipsa şi prin Militari, dar a stat mai multe ore, până spre dimineaţă.

Dar a fost interesant...

Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele.
Digital Elf loves ya all

Related Posts :



2 comentarii:

  1. Lolli

    la mine e apocalipsa odata la doo zile.:)))))

  2. Anonim

    :))
    Mie mi-a generat apocalipsa doua zile/seri la rand un mos din bloc, care, atunci cand era verde, a lucrat la Enel. Si stie el cum sa descuie usa de la panoul cu sigurante (cu nush ce surubelnita de n-are toata lumea) si sa o slabeasca pe cea care trebuie. N-am crezut pana nu mi-au spus baietii de la Enel ca am prieteni prin bloc. I-am chemat de 2 ori, i-am asteptat ore bune, doar ca sa se uite zambind la noi..
    Deh, nu ne stia vecinul respectiv si auzea el nush ce bruiaje la radio si credea ca-l asculta Securitatea.... Noi suntem aia noi si dubiosi. Ca pe restul ii stie el! Eh, ce bine era pe vremea lui Ceausescu!..
    (macar mi-am terminat cartea la lanterna, altfel nu gaseam timp)

Trimiteți un comentariu

Exprimă-te cu încredere. S-ar putea oricum să nu citească nimeni :D